• http://www.lightsinalingsas.se/
  • http://www.lightsinalingsas.se/
  • http://www.lightsinalingsas.se/
  • http://www.lightsinalingsas.se/
Vi är glada över att få berätta att vi under Lights in Alingsås kommer att sälja Little Sun. Little Sun är en solcellslampa i LED som passar perfekt som gåva och användningsorådena är många, ingen elektricitet behövs bara några timmars dagsljus för att skapa närmare 10 timmars ljus när mörkret lagt sig.
Ett nytt gäng ljusdesigners har samlats i Alingsås för att börja det kreativa arbetet med Lights in Alingsås 2015. Temat är "Evolution of Light" och kommer att ta besökaren på en tidsresa i ljusets tecken och belysa stora upptäcker genom tiderna.
Nu är det klart att temat för Lights in Alingsås 2015 blir "The evolution of light". FN och UNESCO har tillsammans utsett 2015 till "the International Year of Light and Light-Based Technologies".
Lights in Alingsås tar nu ytterligare ett stort steg framåt i och med ett nytt internationellt samarbete, som ska ge eventet ännu större spridning utanför Europas gränser.
Vill du också vara med och ljussätta Alingsås i höst? Nu har du som student möjlighet att ansöka om ett stipendium för att delta i workshopen för Lights in Alingsås.
Missa inte Workshopen 2015, här får ni arbeta med tillsammans med en professionell ljusdesigner som guidar er genom hela belysningsprocessen från idé till verklighet på 7 dagar. Klicka in här för mer information och registrering.

Umgås i ljus

Lights in Alingsås är en fantastisk mötesplats. Här träffas vänner för att umgås och promenera den spännande ljusslingan. Företag passar på att bjuda in till konferenser och ljusdesigners och branschfolk möts upp. Årligen besöker ca 80 000 människor Lights in Alingsås.